Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

OVER ONS

Bij Steroids-drugs.com, respecteren wij al onze klanten als individuelen. Om dit te bekomen geven wij advies om jou te helpen met het kiezen van de beste steroïden en producten, en hoe deze het best gebruikt worden. Met als resultaat, dat veel van onze kopers klanten blijven en lid worden van onze gemeenschap.

 

ONZE VOORDELEN:

 

100% voldoening gegarandeerd

De klantbeoordelingen is de beste indicator van ons succes en populariteit. Wij verkopen enkel originele, geverifieerde producten van gereputeerde farmaceutische bedrijven. Met als resultaat, kunnen wij 100% garanderen dat je het originele product aankoopt. Je kunt di ook verifiëren door het bezoeken van de officiële websites van de klanten, en het vergelijken van de verificatiecodes in hun databank.

 

Betaalbare prijzen

De prijs van originele steroïden kunnen op lang termijn stevig oplopen, zo hebben we kleine aanpassingen gedaan zodat deze beter uitkomen voor jou. Verder combineren wij deze met onze kortingen en spaaracties, die we regelmatig geven op bepaalde producten, op grote bestellingen en terugkerende klanten. Er staat ook geen minimum hoeveelheid om bij ons te kunnen bestellen.

 

Snelle verzending

Bestellingen worden snel overall in Nederland geleverd. Hiervoor wordt de normale post- of pakjeskoeriers gebruikt. Na het bestellen en betalen van jouw pakket, zul je een nummer krijgen waarmee je uw pakket mee kunt volgen. Bij problemen kunt u ons contacteren zodat wij deze kunnen onderzoeken.

 

Veilige betaling

Alle betalingen kunnen uitgevoerd worden door middel van veilige betalingen, discretie is onze topprioriteit. Bij het plaatsen van een bestelling, garanderen wij totale zekerheid en anonimiteit. Alle informatie die door jouw wordt bekomen is beveiligd met een versleutelde software.

 

Professioneel advies

Zonder ervaring, kun je een tekort hebben aan farmaceutische kennis. Hiervoor kun je advies vragen bij onze consultants. Onthoudt dat alle consultaties volledig gratis zijn.

 

Geweldige klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar om u zo snel mogelijk te helpen bij jouw vragen.