wij verkopen alleen farmaceutische producten van de hoogste standaard welke worden geproduceerd door echte farmaceutische bedrijven. Al onze producten doorstaan een kwaliteitscontrole. Steroïden komen binnen in gesealde verpakkingen, net als de normale medicijnen die men aanschaft bij locale farmaceutische bedrijven. Wij verschepen bestellingen  naar Azië en Europa vanuit landen waar producten legaal te verkrijgen zijn in elke apotheek. Hierdoor zijn wij meer  een distributiebedrijf dan producent.

Waarom sommigen van onze producten duurder zijn dan bij andere aanbieders.

Zoals we al zeiden, wij doen alleen zaken met legale farmaceutische bedrijven, welke onder overheidsregels functioneren. Wij verkopen geen oliën die vermengd zijn in grote basins of pillen die in garages gemaakt zijn. Wij geloven in de gezondheid van onze klanten en willen hen niet aan deze risico’s onderwerpen. Als u geld wilt besparen en risico’s wilt nemen met thuis gemaakte producten geven wij u de ruimte om dit te doen. Deze aanbieders geven niet om kwaliteit en vragen aan u om te betalen via geld overschrijvingen of Bitcoins, op deze manier kunt u uw geld niet terugkrijgen of krijgt u geen of valse producten
 
Hoe kan je het controleren dat onze producten echte steroïden zijn en geen thuis gemaakte producten.

Al onze steroïden zijn fabrieks verpakt en dit is niet mogelijk met thuis verpakte producten. Ten tweed, wij verkopen onze producten in pil en ampul vorm. Thuis gemaakte steroïden zijn alleen in pilvorm verkrijgbaar, omdat dit makkelijker na te maken is. Ten derde, gerespecteerde leveranciers zoals Alpha Pharma geven de mogelijkheid om hun producten op echtheid te controleren. Dit gaat via een speciale website. Je kan via een code op de verpakking checken of het legaal is.

Credit Card betalingen

In tegenstelling tot andere steroïden leveranciers vragen wij u niet om geld via de palst naar ons te sturen. Ook rekenen wij niet af in Bitcoins en andere niet verzekerde betaalmiddelen zoals Western Union en Money Gram.

Natuurlijk accepteren wij cash betalingen van u ( u krijgt dan zelfs een korting als u zo wenst te betalen). Deze manier blijft u volledig anoniem tijdens het aankoop proces.

Omdat er tegenwoordig veel fraude is met online aankopen ( mensen krijgen nep producten, niet werkende producten of helemaal geen producten). Wij bieden onze klanten 100% beveiligde aankopen via creditcard betalingen. Zodat u zeker kan zijn dat u ontvangt wat u besteld heeft.

Lees meer over betalingsopties

Levering en garantie

Onze bestellingen worden binnen 3-5 werkdagen verstuurd, nadat de betaling ja goedgekeurd. Alle bestellingen hebben track and trace en on online via UPS gevolgd worden.

Bezorgingen tijd naar USA en UK en elk ander land in Europa is 5-15 werkdagen.

Als u een product van ons niet in de originele verpakking of beschadigd ontvangt kunt u ons een videofilm sturen van de verpakking. Dit geeft ons de mogelijkheid om het product te claimen bij de leverancier.

Als uw pakje bij hoge uitzondering bij de douane wordt tegen gehouden kunt u een foto van de inbeslagname brief sturen. Wij geven u dan 1 bestelling gratis of 50% van uw aankoopbedrag terug.

Meer informatie over verscheping en levering.

Uitverkoop en promoties.

Onze grootse korting krijgt u als u via cripto betaling betaald, zoals Bitcoins. Om deze te ontvangen zult u een unieke wallet ID moeten hebben voor de betaling. U zult dan extra korting ontvangen en gratis producten.

Wij bieden 5% korting bij de tweede bestelling

Een levenslange korting van 10% ontvangt u als u voor meer dan 1000 dollar bij ons besteld.

Tevens hebben we elke week verschillende producten met 20% korting. Dit zijn vaak de populairste producten van de afgelopen week.

Om op de hoogte te blijven van al onze acties raden we u aan om u in te schrijven op onze nieuwsbrief.