Al onze producten worden verzonden met een track and trace code door EMS bezorger.

Tracking codes zijn binnen 2-3 dagen online te volgen, nadat we de bestelling verzonden hebben.

Dit is omdat het ongeveer 24/48 uur duurt alvorens onze pakjes de douane passeren. Hierna zal de bestelling online te zien zijn.

Australische bestellingen worden verscheept door niet traceerbare post, die om de bestelling te garanderen. Deze pakketten kunnen alleen via onze verzend locatie te zien zijn, tot de Australische grens.

Maar trackingcodes voor NL zijn binnen 2-3 dagen beschikbaar op UPS.com

Als de status van uw bestelling binnen 10 dagen niet veranderd moet u contact opnemen met uw lokale postbezorger, met u track and trace code. Zij kunnen u dan de laatste update geven van uw pakket.

Als u een product van ons niet in de originele verpakking of beschadigd ontvangt kunt u ons een videofilm sturen van de verpakking. Dit geeft ons de mogelijkheid om het product te claimen bij de leverancier.

Als uw pakje bij hoge uitzondering bij de douane wordt tegen gehouden kunt u een foto van de inbeslagname brief sturen. Wij geven u dan 1 bestelling gratis of 50% van uw aankoopbedrag terug.

Wij nemen klantenondersteuning zeer serieus en wij zien u graag als terugkerende klant. Als u niet tevreden bent of enige hulp nodig heeft helpen wij u graag bij elke vraag.

Injecteerbare producten
Orale steroïden
Anti oestrogenen
Huid
Gewichtsverlies
Seksuele gezondheid
Hormonen en peptiden
PCT
Haar verlies
Gel

2019 steroïden te koop vanuit Amerika roids betalen met creditcard. Beveiligde levering. Volledige ondersteuning.