Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Verzendingsinfo

Wanneer je onze steroïden en andere producten aankoopt, zullen ze verzonden worden met een tracking code van jouw gekozen koerierdienst. We kunnen overal in Nederland of zelfs internationaal leveren! Levertermijn naar Nederland is ongeveer 7 tot 15 dagen.

 

TRACKING

Je kunt uw pakket online volgen na de verzending is gebeurt (2-3 dagen na bestelling). Als de status van jouw bestelling niet verandert binnen de 10 dagen, neem dan contact op met uw lokale postdienst. Zij kunnen a.d.h.v. de tracking code je de laatste update geven.

 

BULK BESTELLINGEN

Wij kunnen grote bestellingen accepteren, deze zullen verdeeld worden in kleinere pakketjes voor levering. Dit om de grootste kans te hebben dat ze geleverd zullen worden. Je zult slechts eenmalig moeten betalen voor het leveren.

 

DISCRETIE

Alle pakjes zijn veilig en niet verdacht verpakt, zodat de inhoud veilig is bij het verzenden. De naam van ons bedrijf dat de inhoud zou prijsgeven word niet vermeld.

 

INBESLAGNAME

Als jouw pakket in beslag wordt genomen bij de douane, zullen we ofwel uw pakket opnieuw verzenden (op onze kosten) of krediet aan jouw account toevoegen voor latere aankopen op onze website.

Wij zullen een nieuwe levering regelen binnen de 3 werkdagen, als je ons een brief kunt voorleggen dat uw pakket in beslag is genomen.

 

VERLOREN OF BESCHADIGDE PRODUCTEN

Neem zo snel mogelijk contact op met ons als je problemen hebt met jouw bestelling als deze geleverd is. Het is van belang dat u alles fotografeert wat u heeft ontvangen, inclusief de labels van het pakket, en deze naar ons doorstuurt. Dit al ons helpen uit te zoeken wat de oorzaak is van het incident en hoe deze te voorkomen in de toekomst.

Normaal ontvangen wij het resultaat van het onderzoek binnen de 2 werkdagen. Tegen dan, zal het mogelijk zijn om een nieuw aanbod voor te stellen van de verloren producten. Dit kan een bijdrage zijn, een krediet voor een bestelling in de toekomst, of een korting in de vorm van een compensatie.

 

HER VERZENDEN

Als we de producten opnieuw moeten verzenden, zullen wij dit zo zorgvuldig mogelijk doen zodat u geen bijkomende zorgen heeft.

Het is risicovol om anabolen steeds naar hetzelfde adres te sturen, zo kan de douane achterdochtig worden. Dit zal ervoor zorgen dat elk pakket dat naar uw adres word gestuurd in de toekomst zal onderzocht worden. Ongeacht het een pakket van ons is of niet, wat al je verzendingen zal vertragen.

Hiervoor raden wij u aan altijd een ander leveringsadres te gebruiken, zodat we altijd kunnen garanderen dat jouw producten veilig geleverd zullen worden.

Als u meer vragen hebt i.v.m. het leveren, neem contact op via onze website waar ons team altijd klaar staat om u te helpen.