ESSENTIËLE PRODUCTEN VOOR PCT

Om bijwerkingen en gevolgen na een kuur met anabole androgene steroïden tot een minimum te beperken, wordt een reeks maatregelen onder de algemene naam post-cycle therapie (PCT) gebruikt. Bij gebruik van grote doses of krachtige medicijnen is de rol van post-cycle therapie van onschatbare waarde. Ondanks de naam “post-cycle” kunnen sommige bestanddelen tijdens de kuur of in de eindfase ervan worden gebruikt.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN PCT?

De belangrijkste doelen van post-cyclus therapie zijn:

Herstel van de natuurlijke testosteronproductie en bestrijding van atrofie van de teelballen, behoud van het spierweefsel dat tijdens de cyclus is opgebouwd, herstel van het evenwicht van uw natuurlijke hormonen na steroïden en voorkoming van de ontwikkeling van gynaecomastie.

SOORTEN PCT-PRODUCTEN

Er zijn een paar populaire verbindingen die voor PCT worden gebruikt, deze zijn:

HCG (HUMAAN CHORIONGONADOTROFINE) HCG helpt je natuurlijke hormoonspiegels te reguleren, het doet dit door direct op de testikels te werken om de functie te herstellen. Dit zal uw lichaam aanmoedigen om de natuurlijke productie van testosteron op gang te brengen.

CLOMID (CLOMIFEEN) Clomid wordt gebruikt om FSH en LH te helpen stimuleren. Het helpt ook de functie in de teelballen te herstellen door de hypofyse te stimuleren, waardoor er meer hormonale signalen worden uitgezonden, waardoor de teelballen meer testosteron gaan produceren.

NOLVADEX (TAMOXIFEN)Nolvadex werkt op een vergelijkbare manier als clomid, maar werkt op iets andere manieren in het lichaam. Het zal ook helpen om FSH en LH te stimuleren, evenals dit zal het helpen om negatieve feedback in de hypofyse veroorzaakt door overmatige oestrogeen te blokkeren, dit zal de hypofyse toestaan om de signalen die nodig zijn om te helpen kickstart testosteron productie te sturen.

Geneesmiddelen voor de post-cyclustherapie omvatten, naast anti-oestrogenen, hormonen en omega-3-vetzuren, testosteronversterkers, cortisolblokkers en hepatoprotectoren. Vergeet niet dat alle preparaten van de kuur moeten worden genomen in een complex schema, omdat ze verantwoordelijk zijn voor verschillende gebieden van activiteit. Sommige helpen om het niveau van uw eigen testosteron volledig te normaliseren, en andere beschermen uw lever tegen de invloed van celresten. Wij raden u aan de beschrijving zorgvuldig te bestuderen voordat u met een kuur van een geneesmiddel begint

Bij het plannen van een steroïde cyclus is het belangrijk dat u niet vergeet om geneesmiddelen te kopen voor post-cyclus therapie. Als u niet zeker weet welk PCT-protocol het beste voor u zou zijn, zullen de specialisten in onze online winkel u graag helpen bij het plannen van de meest optimale en effectieve PCT. In de online steroïden winkel, kunt u medicijnen kopen voor post-cyclus therapie met levering in elke stad in Nederland