Orale steroïden

Net als bij injecteerbare steroïden, is het heel gebruikelijk te vinden orale steroïden beschikbaar voor aankoop zonder recepten. Orale steroïden zijn gegroeid in populariteit als gevolg van hun snelle resultaten en gemak van administratie. In tegenstelling tot injecties, veroorzaakt het nemen van pillen geen ongemak, en leidt tot soortgelijke verbeteringen aan uw lichaamsbouw en prestaties.

KENMERKEN VAN ORALE STEROÏDEN

Orale steroïden worden veel sneller door je lichaam afgebroken dan een injecteerbaar steroïd, dit betekent dat de verbinding je bloedspiegels veel sneller zal laten pieken, wat tot snellere resultaten leidt. De meeste orale steroïden zullen beginnen te werken in je lichaam rond een week na het gebruik van hen is begonnen. De snelheid waarmee je lichaam deze verbindingen absorbeert, werkt ook hetzelfde voor hoe snel ze door je systeem gaan. De meeste orale verbindingen hebben een halfwaardetijd van slechts een paar uur, wat betekent dat doseringen over de dag moeten worden gespreid om stabiele en gezonde bloedspiegels te behouden.

Het is ook vermeldenswaard dat mondelinge steroïden ook plaats uw lever onder veel meer stress dan injecteerbare steroïden zoals ze moeten passeren om te worden gemetaboliseerd, dit betekent dat mondelinge cycli moeten niet worden uitgevoerd voor lange perioden van tijd.

DE MEEST POPULAIRE GETABLETEERDE STEROÏDEN

Orale anabole steroïden van alle gangbare soorten kunnen te allen tijde via onze online winkel gekocht worden. In feite zijn het er niet zo veel, en de overvloed aan namen in de sportfarmacologie wordt verklaard door het feit dat dezelfde middelen onder verschillende merknamen worden geproduceerd. Als we alle “klonen” en analogen buiten beschouwing laten, dan zijn er maar vijf belangrijke steroïden:

METHANDIENONE (METHAAN)Bevordert snelle spiergroei, maar houdt vocht vast in het lichaam. Daardoor zijn er aan het eind van de kuur voelbare “terugslagen” mogelijk.

STANOZOLOLIn tegenstelling tot Methaan, integendeel – verwijdert overtollig vocht uit het lichaam, en is ideaal voor “drogen”. Een lange toedieningskuur leidt tot een verbetering van de spierdefinitie, verbranding van onderhuids vet en een toename van de krachtindicatoren.

OXANDROLONOrale steroïden van dit type zijn slecht geschikt voor het verkrijgen van spiermassa, en worden vaker gebruikt voor vetverbranding. Met hun hulp kunt u zich ontdoen van extra kilo’s, met behoud van het volume en de kracht van de spieren.

OXYMETHOLONEVerhoogt het uithoudingsvermogen aanzienlijk – het vermogen om monotone, uitputtende oefeningen gedurende lange tijd uit te voeren. Ideaal voor het “drogen”, en leidt vaak tot een “pompend” effect – een merkbare oprekking en verstrakking van de spieren.

PRIMOBOLANHet heeft een zwak effect op de waterstofwisseling in het lichaam, en als gevolg daarvan – leidt tot minimale “terugslag” na de trainingen. Met zijn hulp, kunt u geleidelijk mager spiermassa, en houden voor een lange tijd na het einde van de steroïde inname.

Met de hulp van onze winkel kunt u kopen steroïden in tabletten voor het verkrijgen van spiermassa, vetverbranding, verhoging van het uithoudingsvermogen, meer kracht, enz. Alle drugs zijn origineel en worden verkocht zonder recept! Verzending geschiedt per post in Nederland.