Injecteerbare steroïden

Injecteerbare steroïden komen in de vorm van suspensies en oplossingen. Vloeibare steroïden komen in de vorm van wegwerpampullen of herbruikbare flacons. De meeste van deze verbindingen moeten intramusculair worden toegediend, dus het is raadzaam om te leren hoe dit correct te doen voordat u koopt

Voor het plannen van een steroïde cyclus wordt geadviseerd om uw bloedwerk gecontroleerd, dit zal u toelaten om te plannen de cyclus goed en vermijd alle verbindingen die ongewenste gezondheidsrisico’s kunnen verhogen. Enkele van de meest gebruikte injecteerbare steroïden vandaag zijn:

WINSTROL, BOLDENONE, MASTERON, NANDROLONE en TESTOSTERON (ENANTHAAT, CYPIONAAT, PROPIONAAT en SUSTANON)

Het is belangrijk om te onthouden dat alle anabole steroïden komen met potentieel negatieve bijwerkingen. Doe zorgvuldig onderzoek naar alle mogelijke verbindingen die je gaat nemen en leer de mogelijke bijwerkingen kennen voordat je besluit wat je gaat nemen.

WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN?

Er zijn vele voordelen die komen van injecteerbare steroïden, de eerste is dat in tegenstelling tot orale steroïden, ze niet worden beschouwd als hepatotoxische, dit is te wijten aan de manier waarop de verbinding wordt toegediend, het invoeren van de bloedstroom en het vermijden van de lever. Deze meer directe passage betekent ook dat injecteerbare steroïden kunnen worden genomen voor langere perioden van tijd dan orals.

De meeste injecteerbare verbindingen hoeven ook niet elke dag te worden ingenomen, sommige zelfs zo weinig als één keer per week. Dit maakt ze populair te wijten aan niet hoeft te nemen van de drug zo vaak.

Om te kopen steroïden in de vorm van injecties, geen recepten van een arts nodig zijn. Alle sportfarmacologie is bij ons gemakkelijk en overzichtelijk te kopen, en kan snel geleverd worden in elke stad in Nederland. Wij garanderen de kwaliteit van onze producten, evenals de snelle werking van de toepassing ervan!