HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN

Het gebruik van steroïden kan helaas bijwerkingen hebben. Steroïde acne is de naam die wordt gegeven aan de huidaandoening die ontstaat door het gebruik van anabole steroïden. Deze vorm van acne komt meestal voor op de borst, maar kan ook ontstaan op het gezicht, de hals, de rug en de armen. Hoewel deze bijwerking meestal vanzelf verdwijnt nadat het gebruik van steroïden is gestaakt, geven bodybuilders die steroïden gedurende een aanzienlijke periode gebruiken er de voorkeur aan drugs te gebruiken om de negatieve effecten gedurende de hele cyclus van steroïden te verminderen.

SOORTEN HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GEBRUIKT DOOR BODYBUILDERS

De behandeling van steroïde acne is afhankelijk van de ernst van de aandoening. Er zijn twee hoofdtypen huidverzorgingsproducten die bodybuilders gebruiken voor hun steroïde acne:

ANTIBIOTICA – Hieronder vallen geneesmiddelen met stoffen als Doxycycline, Azithromycine, Acyclovir, Augmentin en Amoxicilline. Deze groep geneesmiddelen wordt meestal gebruikt voor de behandeling van matige acne en werkt door het doden van de bacteriën die acne veroorzaken.

ISOTRETINOÏNEDit is een oraal retinoïde, een vorm van vitamine A. Geneesmiddelen die de werkzame stof isotretinoïne bevatten, worden gebruikt voor de behandeling van ernstige acne die niet reageert op antibiotica. Ze verminderen de zichtbaarheid van acne door de afgifte van olie door de talgklieren in de huid te verminderen en versnelt ook de natuurlijke regeneratie van de huid.

Als u huidverzorgingsproducten online wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Elke vorm van farmacologie is bij ons eenvoudig en gemakkelijk te kopen, en kan snel worden geleverd in elke stad in Nederland. Wij garanderen de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten