HORMONEN EN PEPTIDEN

De meeste hormonen kunnen worden ingedeeld als hormonen op basis van aminozuren of als steroïdhormonen. Androgenen (zoals testosteron), oestrogenen en progestagenen zijn allemaal voorbeelden van steroïdhormonen en zijn over het algemeen in vet oplosbaar. Peptidehormonen of eiwithormonen daarentegen zijn in water oplosbare stoffen die in de cellen worden gesynthetiseerd uit aminozuren, en omvatten hormonen zoals somatotropine (groeihormoon), gonadotropine en insuline. Alle drie deze hormonen zijn heilzaam voor het lichaam, en daarom worden zij regelmatig gebruikt bij bodybuilding om de werking van het lichaam te verbeteren.

DE MEEST POPULAIRE HORMONEN EN PEPTIDEN

De meest gebruikte peptide- of eiwithormonen bij bodybuilding zijn:

MENSELIJK GROEIHORMOON (GH)Deze stof bevat een synthetisch peptidehormoon, somatropine, dat wordt geproduceerd door de hypofyse. Het is verantwoordelijk voor de instandhouding van de lichaamsgroei en het gebruik van glucose en vet in het lichaam.

HUMAAN CHORIONGONADOTROFINE (HCG)Dit is gebaseerd op een eiwithormoon dat ook door de hypofyse wordt afgescheiden en dat de werking van de geslachtsklieren regelt.

INSULINEDit peptidehormoon wordt geproduceerd door de alvleesklier en is het belangrijkste anabole hormoon van het lichaam. Het is verantwoordelijk voor de regulering van de afbraak van koolhydraten, vetten en eiwitten door het gebruik van glucose uit het bloed in andere cellen te verhogen.

VOORDELEN VAN HORMONEN EN PEPTIDEN

Indien deze stoffen op de juiste manier worden gebruikt, kunnen zij de werking en de algemene gezondheid van het lichaam aanzienlijk verbeteren. Hoewel hormonen en peptiden verschillende chemische structuren hebben, worden zij gekenmerkt door een aantal gemeenschappelijke eigenschappen. Deze geneesmiddelen vervullen verschillende belangrijke functies in het lichaam, waaronder:

De regulering van de groei de ontwikkeling van weefsels en organen de lichamelijke, seksuele en geestelijke ontwikkeling het herstel na letsel het handhaven van de homeostase het stimuleren van de spiereiwitsynthese het verbeteren van het lichaamsvetmetabolisme.

Onze online winkel biedt een breed scala aan steroïden te koop aan. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor sport en amateurtraining. U kunt hier hormonen en peptiden kopen met levering naar overal in Nederland … Alle medicijnen en producten zijn gecertificeerd en zijn van de hoogste kwaliteit.