PILLEN VOOR GEWICHTSVERLIES

Gewichtsverliespillen of “vetverbranders” zijn farmacologische geneesmiddelen of sportsupplementen die de afbraak (verbranding) van onderhuids vet in het lichaam activeren of versnellen, wat bijdraagt tot een afname van het lichaamsgewicht en een toename van de spierdefinitie. De werkingsmechanismen van vetverbrandende geneesmiddelen kunnen verschillend zijn. Meestal wordt het belangrijkste effect bereikt door de stofwisseling te versnellen en de lichaamstemperatuur te verhogen, de eetlust en de vorming van vetafzettingen te onderdrukken, en door de absorptie van vetten en koolhydraten te blokkeren.

Binnen de bodybuildingwereld zijn vooral de “farmacologische vetverbranders” en de zogeheten “thermogenics” interessant en waardevol, evenals sommige anabole steroïden en andere niet-steroïde middelen die optimaal geschikt zijn om af te drogen en gewicht te verliezen. Zij geven het grootste rendement en de grootste efficiëntie in het proces van hun gebruik.

Ook is het belangrijk te begrijpen dat geen enkele pil voor gewichtsverlies geheel op zichzelf werkt, zelfs de krachtigste vetverbrandende middelen vereisen dat de gebruiker een juist dieet, rust- en bewegingsregime volgt om de resultaten volledig te zien.

POSITIEVE EFFECTEN VAN AFSLANKPILLEN

Als deze pillen op de juiste wijze worden gebruikt, dan kunnen de volgende effecten van het gebruik van deze medicijnen worden verwacht:

Vermindering van het lichaamsgewicht door benutting van onderhuidse vetophopingen Verhoogde spierdefinitie Verhoging van de algemene lichamelijke en geestelijke prestaties Verhoogde geestelijke concentratie, kracht en uithoudingsvermogen Versnelde stofwisseling Verhoogde drempel van neuromusculaire vermoeidheid Bijdrage aan de afvoer van overtollig vocht uit het lichaam Remt (blokkeert) de eetlust en de vorming van nieuwe vetophopingen Verhoging van de warmteproductie waardoor u het calorieverbruik kunt verhogen.

MEEST POPULAIRE VETVERBRANDERS

De meest traditionele farmacologische afslankpillen die bij bodybuilding worden gebruikt zijn:

CLENBUTEROLeen niet-steroïde geneesmiddel dat oorspronkelijk werd gebruikt voor de behandeling van patiënten met astma. Het bevordert een toename van de warmteproductie (verhoogt de lichaamstemperatuur en daardoor het verbruik van calorieën), waardoor u het basaal metabolisme met een derde van de uitgangsindicator kunt “versnellen”. Het behoort tot de categorie van de thermogene middelen. Een van zijn eigenschappen wordt beschouwd als een anti-katabole werking, wat betekent dat het in staat is de spieren te beschermen tegen vernietiging tijdens het afvallen en drogen. Het blokkeert de eetlust, verhoogt de lichamelijke prestaties en activiteit, en vermindert de vermoeidheid.

LIOTHYRONINE (T3, TRIIODOTHYRONINE, THYROXINE)een niet-steroïde geneesmiddel, dat de meest actieve vorm is van het belangrijkste schildklierhormoon Thyroxine. Het werkingsmechanisme is in veel opzichten vergelijkbaar met “Clen”. Het zorgt voor een uitgesproken thermogenese (verhoogde lichaamstemperatuur). Dit activeert de lipolyse (afbraak van vetweefsel), versnelt de stofwisseling, onderdrukt de eetlust, vermindert de behoefte aan slaap en verhoogt de intellectuele en lichamelijke prestaties.

Deze twee niet-steroïde “thermogene middelen” kunnen zowel door mannen als door vrouwen worden gebruikt. Ze zijn veruit het populairst als het gaat om vetverbranders.

Als u afslankpillen in Nederland wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Elk type sportfarmacologie is bij ons eenvoudig en gemakkelijk te kopen, en kan snel worden geleverd in elke stad in Nederland. Wij garanderen de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten.