GEL STEROÏDEN

Door de grote vraag naar testosteronvervangingstherapie zijn er tegenwoordig veel testosteronproducten die bedoeld zijn om de hoeveelheid testosteron in het lichaam te vervangen of te verhogen. De twee populairste vormen van testosteron zijn uiteraard injecties en orale tabletten. Echter, velen misschien niet weten dat de steroïde ook komt in patches, crèmes en gels. Testosteron gels zijn eigenlijk een van de meest gebruikte producten in de geneeskunde voor de behandeling van lage testosteron.

VOORDELEN VAN GEL STEROÏDEN

Testosteron-gel is synthetisch testosteron gemengd in een gel met alcohol die eenmaal daags op de huid wordt aangebracht. De testosteron wordt geabsorbeerd in de huid voor continue 24-uurs levering in het lichaam. Deze vorm van steroïde gebruik is populair geworden in het dagelijks gebruik voor degenen die willen hun testosteron niveaus stimuleren zonder het gedoe dat wordt geleverd met de injecteerbare of orale versies. Testosteron Gel heeft de volgende voordelen:

Geen behoefte aan injecties Minder schade aan de lever in vergelijking met de orale versies Meer uniforme stroom van het hormoon in het bloed

EFFECTEN VAN TESTOSTERON GEL

Bij bodybuilding is het noodzakelijk een hoge concentratie anabole hormonen in het bloed te creëren, en hoewel dit moeilijker te bereiken is via de huid, biedt Testosteron-gel toch dezelfde positieve effecten als andere vormen van het steroïde. Met het gebruik van Testosteron gel, kunnen de volgende effecten worden verwacht:

Verbetering van de seksuele functieVerbeterde stemming Toename van vetvrije massaVerhoogde spierkrachtAfname van vetmassa en lichaamsvetpercentage.

Onze online winkel biedt een breed scala aan steroïden. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor sport en amateurtraining. U kunt gel steroïden kopen hier met levering aan overal in Nederland … Alle geneesmiddelen en producten zijn gecertificeerd en zijn van de hoogste