ANTI-OESTROGENEN

Farmacologische preparaten worden al een aantal jaren in de sportbeoefening gebruikt, en dat is geen geheim. Er zijn een aantal steroïdhormonen die bij inname aromatisatie veroorzaken. Testosteron wordt omgezet in het hormoon oestrogeen. De gevolgen van dergelijke hormonale stoornissen zijn in de regel gynaecomastie en hoge bloeddruk, alsmede virilisatie bij vrouwen. Om het aromatiseringsproces te stoppen, gebruiken atleten bovendien anti-oestrogenen tijdens en aan het einde van de cyclus van steroïden.

WAAROM MOET JE ANTI-OESTROGENEN KOPEN?

Een anti-oestrogeen is belangrijk vanwege de voordelen die ze kunnen hebben op je lichaam. Bij gebruik van anabole steroïden, zal uw hormoonspiegels worden onevenwichtig, mogelijk leiden tot verhoogde oestrogeen niveaus. Een van de factoren voor deze onbalans zal te wijten zijn aan de aromatisatie van bepaalde verbindingen zoals testosteron, dit is het proces waarbij testosteron wordt omgezet in oestrogeen in het lichaam. Er zijn gewoonlijk twee belangrijke functies van anti-oestrogene verbindingen, de eerste is het uitschakelen of beperken van het vermogen van het lichaam om oestrogeen te produceren. De tweede functie is zich te binden aan oestrogeenreceptoren, dit zal oestrogenen vermogen om zich te binden in het lichaam stoppen.

Anti-oestrogene verbindingen zullen ook worden gebruikt tijdens PCT om te helpen de natuurlijke productie van hormonen in het lichaam opnieuw op te starten.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u deze geneesmiddelen beschikbaar hebt voordat u met een cyclus begint.

DE MEEST EFFECTIEVE ANTI-OESTROGENEN

Er zijn 3 soorten anti-oestrogene stoffen: selectieve modifiers, steroïdale anti-oestrogenen en aromataseremmers. De meest populaire geneesmiddelen binnen deze groepen zijn:

TAMOXIFEN, CLOMID, EXEMESTANE, PROVIRON, ANASTROZOLE en LETROZOLE.

Al deze stoffen volgen lichtjes verschillende mechanismen in het lichaam, dus is het belangrijk dat u onderzoek doet naar de stoffen die het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

DE POSITIEVE EFFECTEN VAN DE DRUGS

Anti-oestrogenen kunnen helpen om de bijwerkingen van anabole steroïden te verlichten. Ze kunnen helpen de aromatisering van steroïden te voorkomen, waardoor het risico op bijwerkingen als gynaecomastie en het vasthouden van water afneemt. Ze worden ook gebruikt om te helpen de natuurlijke testosteronproductie te verhogen, dit is ideaal tijdens een PCT.

Onze online winkel biedt een breed scala aan sportartikelen. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor sport en amateurtraining. U kunt anti-oestrogenen kopen in Nederland … Alle medicijnen en producten zijn gecertificeerd en zijn van de hoogste kwaliteit. Mis geen nieuwe artikelen, kortingen en geweldige aanbiedingen.