Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Betaalopties

Eens je de keuze gemaakt hebt uit welke steroïden of producten je wilt kopen, bieden wij 2 methodes om te betalen. Elk heeft zijn voor- en nadelen. Dit is volledig jouw keuze. Dit zijn de volgende opties:

 

 

Bitcoin

Kredietkaart

Korting

15% korting

Geen korting

Verwerkingstijd betaling

1-2 dagen

Direct betalen

Anomiteit

Volledig anoniem

Niet anoniem

Kopers bescherming

Geen terugbetaling

Terugbetaling mogelijk

 

Als je de eerste aankoop plaatst bij ons, bevelen wij u aan om dit te betalen met behulp van kredietkaart en het kopen van een minimum aan producten. Wanneer je tevreden bent met onze producten, kun je altijd kiezen voor de betaaloptie die u het best bij u past.

Als je toch volledig anoniem wilt blijven, is betalen met Bitcoins de beste optie. Dit is een zeer Populaire vorm van betalen onder onze vertrouwde kopers. Bij het betalen met crypto, zoals met Bitcoins, krijg je onze grootste karting. Deze vorm van betalen is ook anoniem en krijg je ook gratis producten die u kunt testen.

 

KORTINGEN

Wij kunnen altijd kortingen aanbieden aan onze vertrouwde klanten, dit betekend dat terugkerende kopers geld kunnen besparen bij het kopen van orale en injecteerbare steroïden, groeihormonen, anti-oestrogenen, of ieder ander product dat te koop is op onze online winkel. De bijkomende kortingen dat wij aanbieden in onze winkel bevat:

  •  Levenslang 10% karting op een totaalaankoop van €1000 of groter.         
  • Wekelijkse kortingen t.e.m. 20% op de meest Populaire producten.         
  • 5% korting bij jouw 2de aankoop.